2013. május 5., vasárnap

Leopárd betétes apró gombos öves elegáns ruha M - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


( a fotó az eladni kívánt áruról készült )
Állapota:   használt, szép állapotú
Mérete: Kb M, EU38, UK10
Márkája: -
Színe: leopárd, fekete
MÉRVE ( földön kiterített nyugalmi állapotban - maximális nyúlás ):
- mellbősége: max. 94 cm
- derékbősége: 78 cm
- hossza: 107 cm
Anyagösszetétel:   -
Postaköltsége:   675 Ft ( ajánlottan ) - 295  g
Vásárlási feltételek:
Minden árum fix áras, így azonnal megvásárolható!
Vásárlás: megkérném a kedves vásárlót, hogy az áru megvásárlását követően 2 napon belül legyen kedves fölvenni velem a kapcsolatot ill. 7 napon belül juttassa el hozzám a postaköltséggel növelt vételárat  számlámra vagy a lakcímemre.
Az utaláshoz, befizetéshez, pénzküldéshez, személyes átadáshoz szükséges ÖSSZES információt, azonnal kézhez kapja az áru megvásárlását követően perceken belül a Vatera AUTOMATIKUS válaszüzenetében.
Postázás: kizárólag ajánlottan és/vagy tértivevényes ajánlottan postázok, hogy nyomon követhető legyen a feladás - átvétel ill. mindkét fél biztonsága érdekében!
bővebben a www. posta. hu oldalon!
Személyes átvétel: KIZÁRÓLAG  Vecsésen a Market Centralnál van lehetőségem átadni egy gyorsétterem előtt/bent ( elnézést, de nem szeretném behozni a lakásunkba a próbát/átadást, egyéb okok miatt ) ill. a próba is itt, ennek a gyorsétteremnek a mellékhelységében oldható meg, ( ha Neked is megfelel ), egész nap hétvégén is 9 - 20 óráig.
Árucsere: ha bármilyen okból kifolyólag elégedetlen vagy az áruval legyen az méret probléma vagy egyéb kifogás, azt azonnal jelezzed kérlek, mert csak bizonyos záros határidőig tudom azt vissza/átcserélni más árura, pénzt vissza nem tudok adni, de nagyon szívesen cserélek, valamint az újra küldés költsége a vevőt terheli!
A képek szerzői jogvédelem alatt állnak!



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2013-05-26 13:22
. Leopárd betétes apró gombos öves elegáns ruha M - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése