2013. május 24., péntek

Philips Arc-dekoltázs szolárium pattanások ellen - Jelenlegi ára: 3 599 Ft

Egy minőségi arc és dekoltázs szolárium a gyönyörű bőrért, pattanások kezelésére, depi űzőnek! Gyönyörű állapotban két védőszemüveggel, állítható időzítős... professzionális minőségi darab!
A szolárium előnyei:
Segít megelőzni a csontritkulást – Sok embernél a kor előrehaladtával a csontokban egyfajta fordított folyamat indul meg, melynek során a csont szerkezete fokozatosan elkezd leépülni. Ez a csontok instabilitását vonja maga után, így könnyebben bekövetkezik törés. A csontok épségének megőrzéséhez szervezetünknek szüksége van D-vitaminra, a szoláriumozás jótékony hatása pedig abban rejlik, hogy D-vitamin termelésre ösztönzi szervezetünket, ezáltal pedig segít a csontritkulás megelőzésében.
Kedélyjavító hatás:  Talán kissé furcsán hangzik, de néhány perc szolárium használat után még a hangulatunk is jobb lesz. Mivel az UV sugárzás növeli a teljesítőképességet, így a szolárium képes csökkenteni a fáradtságot, ezáltal pedig garantáltan jobb kedvre derít minket.
Jótékony hatást gyakorol a pattanásos bőrre:  Ahogy a természetes napfény, úgy a szolárium is csökkenti a pattanások, aknék kialakulását, valamint segít megszüntetni azokat.  
A mértékletesség figyelembe vételével elmondhatjuk a szoláriumról, hogy számos jótékony hatással rendelkezik:
■ Az emberi szervezet működéséhez elengedetlenül szükséges a fény. Az  UV fény legismertebb pozitív hatása, hogy elősegíti a D-vitamin szintézisét, és így a csontritkulás kialakulásának az esélyét.  
■ Fényszegény téli időszakban a depresszió kiváló ellenszere.  
■ Stressz oldó, hangulatjavító hatása sem elhanyagolható.  
■ Serkenti a hormon- és az
■ immunrendszer működését, így a téli megfázások megelőzésére is alkalmazható.  
■ A zsíros bőr faggyútermelődésének szabályozására,  
■ ekcémára, psoriasisra is jótékony hatású.  
■ A napozást megelőzően, a bőr felkészítésére is kiválóan alkalmazható.


Jelenlegi ára: 3 599 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 20:13
. Philips Arc-dekoltázs szolárium pattanások ellen - Jelenlegi ára: 3 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése