2013. május 26., vasárnap

Skytec 12" 600w aktív karaoke hangfal +2 ÉV GARI+ - Jelenlegi ára: 65 900 Ft

Skytec SP1200ABT 600w/30cm aktív karaoke hangfal
 
 
Főbb adatok:
- Típus: Skytec SP1200ABT
- Mély hangszóró: 12” (30 cm)
- RMS teljesítmény: 300w
- Maximális teljesítmény: 600w
- 2 db reflex nyílás
- Beépített erősítő
- Beépített MP3 lejátszó
- Bluetooth csatlakozási lehetőség
- Beépített kék háttér világítású kijelző
- USB és kártyaolvasó foglalat
- Távirányító
- Beépített hangváltó
- Frekvencia: 50 Hz – 18. 000 Hz
- Magas és mély állítási lehetőség
- XLR mama mikrofon bemenet
- XLR mama és sztereo rca bemenetek
- XLR papa kimenet
- Masszív ütésálló műanyag ház
- Fekete fém védőrács
- Könnyen szállítható
- Beépített hordfül
- Beépített állványhüvely
- Masszív gumitalp
- Tömeg: 13 k
- Méret: 38 x 60 x 38 cm (sz x ma x mé)
Részletes leírás, felhasználási javaslat:
A Skytec hangfalak a holland discotechnikai óriás, Skytronic termékei. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, minden darabot egyenként tesztel, mielőtt azok elhagynák a gyárat, így termékei nagyon megbízhatóak. Minden Skytec termékre 3 év teljes körű garancia érvényes.
A Skytec SP1200ABT szériája második legnagyobb darabja, a maga 600w teljesítményével. Méretéhez hűen komoly, erőteljes hangzást biztosít. Az SP1200A-val szemben beépített MP3 lejátszóval rendelkezik, nem kell hozzá más csak egy pendrive vagy egy SD memória kártya és már is  meghallgathatjuk róla kedvenc zenéinket. Ehhez a gyártó még egy távirányítót is mellékelt számunka. Külön újdonság a beépített Bluetooth támogatottság. Hangszórója 4ohm-os 12” (30cm) átmérőjű, 600w-o, kifejezetten nagy mágnessel rendelkezik. XLR papa kimenettel továbbfűzhető, tehát több hangfalat köthetünk rá. XLR mama mikrofon bemenettel is felszerelt, ezen felül sztereo rca és XLR mama bemenetekkel is rendelkezik. Tömege viszonylag barátságos, mindössze 13 kg, ezáltal könnyen szállítható. Beépített állvány hüvelyének köszönhetően akár könnyedén hangfal állványra is szerelhetjük. Masszív gumitalpának hála pedig stabilan áll a földre helyezve is. Ajánlani tudjuk beszéd hangosításokra, karaoke felhasználásra, bárokba, klubokba, discokba, bármely olyan felhasználásra melyhez viszonylag nagyobb méretű jó minőségű hangfalra van szükség.
Aki nem ismerné, a hangfal XLR csatlakozóval van szerelve, mely az egyik legelterjedtebb csatlakozó a hangosítók körében (hifisek, házimozisok kevésbé ismerik) A szükséges csatlakozókat igény esetén tudjuk hozzá biztosítani.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika a Skytronic-Tronios hivatalos forgalmazója, a honlapon található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható
-Budapestre és az ország több pontjára ingyen szállítjuk
-Utánvét esetén a szállítási díj: 2. 000 Ft
-Előre utalás esetén a szállítási díj: 1. 200 Ft
-2 db 10. 000 Ft fölötti termék vásárlása esetén NINCS SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG
-A termékek egyformák és különbözőek is lehetnek
-A kedvezménybe csak a 10. 000 Ft fölötti termékek számíthatók be
-Ha a hangfalpár mellé mást nem vásárol, csak a szállítási díj felét tudjuk átvállalni
Garancia:
-3 év teljes körű garancia.
8 munkanapos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 8 munkanapon belül jelezheti felénk, majd visszaküldheti azt. Ilyen probléma esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és a további teendőkről ismertetjük. Elvárás hogy visszaküldött áru ugyanolyan állapotban és eredeti dobozában legyen, mint ahogy azt a vevő kézhez kapta. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
3 év teljes körű garancia!
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
Budapestre ingyen szállítjuk!
Ár: 65. 900 Ft
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
 
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 65 900 Ft

Az aukció vége: 2013-06-13 22:04
. Skytec 12" 600w aktív karaoke hangfal +2 ÉV GARI+ - Jelenlegi ára: 65 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése