2013. június 30., vasárnap

Parfüm minták (vegyesen 5 db) - NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladók a méltán világhírű, címben szereplő és a képeken is látható
(mind az öt kontinenesen, több mint 50 országban jelen lévő)
Federico Mahora (FM) parfüm termékminták(! ) vegyesen
(női, férfi stb. - igény esetén a készlet erejéig egyedi kéréseket is figyelmbe veszünk)!
Figyelem!
Az illatminták a vásárlás előtti tesztcsíkokon illetve a saját testünkön, bőrünkön történő kipróbálást, tesztelést hivatottak szolgálni és nem a napi rendszeres használatot (erre a termékek szolgálnak)!
Az aukció tárgya kizárólag az első négy képen látható illatminták vegyesen (a képeken láthatónál nagyobb tétel)!
Az aucióra bocsátott minták zömében 16 és 20% parfümolaj tartalmú EDP és Parfüm besorolású termékek (a besorolások részletesen az 5. képen található cégismertetőben), de előfordulhat közöttünk néhány EDT is (az egy komponensű virágos és gyümölcsös illatok ill. gyermek készítmények esetén). Vegyesen alatt a fentiek, plusz a női és férfi, ill. a klasszikus és exluzív illatminták véletenszerű összeállítását kell érteni!
A további (5-8. ) képek és információk csak a gyártó (FM - Federico Mahora) és termékekik jobb megsimerését, valamint a közismert illatokkal törénő bezonosíthatóságát szolgálják (pl. a 6. és 7. képen található illatok nem ezen aukció tárgyai/illatai, hanem az FM-nél jelenleg is kapható illatok, a 8. képen pedig néhány termék - nem illatminta - látható)!
Az aukcióra bocsátott illatminták szinte mindegyike a forgalomból már kivont, jelenleg nem kapható (nem beszerezhető)! /Elvétve azért akadhat benne egy-két forgalmazott illat is, így pl. 33 D&G - Light Blue vagy 52 Hugo Boss - Boss stb., de ez inkább a szabályt erősítő ritka kivételeket képezi. /
Természetesen azért, mert ezeket az illatokat az FM már nem gyártja és forgalmazza (nem kaphatók), ettől még nagyon is közismert és fantasztikusan kellemes illatok (pl. megtaláhatók benne: Bulgari, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, Celine Dion, Chanel, Christian Dior, DKNY, Dolce Gabbana, Escada, Estee Lauder, Givenchy, Giorgio Armani, Gucci, Guerlain, Hugo Boss, Joop, Jil Snader, Kenzo, Lacoste, Lancome, Max Mara, Mexx, Nina Ricci, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, V. Beckham, Versache ... stb. hogy csak néhány ismert márkát emítsünk)!
Kérésre teszünk fel a jelenleg elérhető termékekből is.
Bár igyekszünk rugalmasak lenni, kérjük a fentieket figyelembevételét, mivel az itt leírtakkal kapcsolatos reklamációkat utólag elfogadni nem áll módunkban!
Átadás:
a) személyesen - előre egyeztetett időpontban - Kerepesen, vagy Bp. Őrs Vezért Terén!
b) a postai díjszabás itt tekinthető meg: http: //www. posta. hu/static/internet/download/KUSZ_5_fugg_20130301. pdf (Figyelem! Az útdíj 2013. 07. 01-től történő bevezetésének köszönhetően hamarosan díjmelés várható! )
Mennyiségi kedvezmény: ingyen posta (5 x 5db minta fix áron és egy címre történő megrendelése esetén)!
Az itt leírtaktól függetlenül - kérdezzen vagy kérjen bármit - a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk gyorsan megválaszoni ill. teljesíteni.
Sikeres lictálást és megelégedett tesztelést, használatot kívánva, e-Tech_777



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-19 10:00
. Parfüm minták (vegyesen 5 db) - NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése