2013. június 25., kedd

Víztakarékos zuhany zuhanyrózsa /55555/ - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


Víztakarékos zuhany zuhanyrózsa /55555/Fantasztikus, klórmentes otthoni wellness élmény! Tisztítsa, fertőtlenítse, energetizálja bőrét, testét a klórszűrő zuhannyal. Élvezze Ön is az ezüst-ionokban gazdag ionizált víz tisztító, frissítő, hidratáló hatását. A fürdővízbe oldott ezüst-ionoknak köszönhetően bőrét hatékonyabban tisztíthatja, fertőtlenítheti nap, mint nap. Ez a zuhany fej tulajdonképpen egy különleges víz-kondicionáló termék. Nem megszűri a vizet a káros összetevőktől, hanem azokat kiegészítve, a benne lévő ezüst-töltettel a vizet antibakterizálja. Zuhanyozás közben a zuhanyfejben elhelyezett ezüstös kristályok ezüst-ionokat hoznak létre, melyek behatolnak mélyen a bőr pórusaiba. A vízből kiürült és feloldódott oxigén hatására felerősödik a víz mosó és hidratáló ereje. Hatástalanítja a baktériumokat (pl. salmonella, végbél bacilus, leglonella, stb. ). Az így kezelt víz segít eltávolítani az emberi testből a szennyeződéseket, tágítja a hajszálereket, így serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét.
Hogyan működik? Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst vagy ion-kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van.
1db aktív szűrős, víztakarékos zuhanyrózsa
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 04:52
. Víztakarékos zuhany zuhanyrózsa /55555/ - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése