2013. augusztus 30., péntek

2dbos tündéri Blue Seven felső szett (74/80) - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Eladásra kínálom kislányom kinőtt ruháit. Rengeteg kisruhánk volt/van, így vannak köztük olyanok is, amelyeket kislányom egyáltalán nem viselt, vagy csak egy-két alkalommal.
ÉRDEMES MEGNÉZNI A TÖBBI RUHACSOMAGOT IS!   
A ruhák szép, megkímélt állapotúak, „ elmenősek”. Ha bármelyiken van bármiféle hiba, azt az adott darab leírásánál külön jelzem, de ez nem jellemző. Mosásból adódó pici bolyhosodás előfordulhat. Azoknál a daraboknál ahol a címke bántotta kislányom bőrét, ott a címke kivágásra került.
A ruhák nagy része első kézből való, de vannak köztük olyanok is, amelyeket angol használtruhaként vásároltam (szerintem nem viselte senki), de ezek is krém minőségűek, hibátlanok mind a mai napig.
Itt a következő szettre licitálhatsz:  Tündéri 2db-os Blue Seven kislány felső szett. Beleírt méret  9-12hó (74), de szerintem tovább hordható (80). Ruhafalva webáruházból rendeltem újonnan kb. egy éve.  
Használt, de jó állapotúak. Mosásból, viselésből adódóan kismértékű bolyhosodás és színfakulás előfordul. Szakadás,  folt NINCS! Kérlek ezek tudatában licitálj! : )  
Csak ajánlottan postázok, sima levélként saját felelősségre sem!
Személyes átvétel csak Halászteleken (Pest megye) lehetséges!   
 


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2013-09-11 18:55
. 2dbos tündéri Blue Seven felső szett (74/80) - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése