2013. augusztus 26., hétfő

Electrolux Aquasense víztisztító - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Eladó Víztisztító!
Bolti csomagolásban, egyszer sem használt víztisztító kancsó.
Kiválló karácsonyi ajándék, egy modern konyha nélkülözhetetlen része.
Az innovatív PureAdvantageTM szűrőtechnológiával működő AquaSenseTMvízszűrő jó ízű vizet varázsol a csapvízből. A kiváló minőségű szűrőeltávolítja a szennyeződéseket, a vízkövet, a kellemetlen szagokatés íz-anyagokat, ráadásul sokkal gyorsabban, mint a többi vízszűrőrendszer. Perceket takaríthat meg minden egyes kancsó víz szűrésekor. Élvezze a tiszta, szűrt vizet, gyorsabban, mint eddig bármikor!
Gyors szűrés 
Az egyedülálló formatervezésnek és a PureAdvantageTM szűrő speciális rétegeinek köszönhetően a kancsó maximális sebességgel és tökéletes eredménnyel szűri meg a vizet.
Pillanatok alatt, minden nap
Az extra gyors PureAdvantageTM szűrőtechnológia időt spórol Önnek minden alkalommal – perceket, melyek nap, mint nap összeadva órákat, majd napokat jelenthetnek.
Szűrő-telítettség kijelzés
Az AquaSenseTM kancsó jelzi, mikor jön el a szűrőcsereideje. Csak nyomja meg a gombot, és máris látni fogja, hogy mióta használja a szűrőt és mikor kell cserélni.
Kényelmesen befér a hűtőbe
Az AquaSenseTM kancsót úgy terveztük meg, hogy kényelmesen elférjen a hűtőajtóban. Mindig kézre áll, és nem foglalja a helyet a hűtő polcain.
Az új, innovatív PureAdvantageTM  szűrőtechnológia
A PureAdvantageTM rendszerrel egy teljesen új szűrőrendszer mutatkozik be, melynek része a 3M tisztító technológia. Fejlett, négylépéses megoldás:  
1. A víz először átfolyik egy finom, hálós rétegen, mely eltávolítja a nagyobb részecskéket.  
2. Az ioncserés réteg kiszűri a vízkövet és bizonyosnehézfémeket, például az ólmot és rezet.
3. Az aktívszenes szűrő eltávolítja a klórt, vegyszereket(növényvédő, rovarirtó), szerves szennyeződéseket, ésegyéb kellemetlen szagot és ízt okozó anyagokat a vízből.
4. A még esetleg ki nem szűrt, üledékes anyagok távoznaka vízből, amint az átfolyik a legutolsó rétegen a szűrőben.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2013-08-31 17:56
. Electrolux Aquasense víztisztító - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése