2013. április 29., hétfő

Helyzetjelző led izzó (1 pár = 2db) T10 foglalatta - Jelenlegi ára: 599 Ft


Helyzetjelző led izzó (1 pár = 2db) T10 foglalattal Akinek nem tetszik a sárgás fénye az izzószálnak / AMVolt az ember, aki fázott, feltalálta atüzet. Rájött a tűz nem csak meleget ad, de világít is. Megcsinálta a fáklyát. Ez sem volt elég felfedezte az elektromosságot, ezután az izzót. Megtapasztalta milyen jó a fény és tovább fejlesztette. Az ősembernek az is csoda lett volna, hogy egy kapcsolóval világost lehet teremteni. De az már tényleg a világ műszaki csodái közé tartozik, hogy lehet válogatni a fényforrások között. Milyen hihetettlen, hogy mára a fénymenyiség növelése az áramfogyasztás csökkenésével jár! Nem mindegy menyit költünk áramra. Ez a képlet nem csak a háztartásban van így. Az autózásban is. Minnél kevesebb energia kell annál kevesebbet fogyaszt az autó.
Led izzó. Kis fogyasztás nagy fényerő. Hidegfehér színben. A kis fogyasztás miatt, ha bekapcsolva felejti a parkolófényt autóján, nem merül le az akkumulátor. Másnap is könyedén beindul. Ajánlott belsőtér, kesztyűtartó csomagtér világításoknál , de akár rendszámvilágításnál is használható. Érdemes kipróbálni, mert úgysem tud ellenállni a fényének.
2db T 10-es foglalatú ledizzó
A készlet erejéig több színben rendelhető
Rendelésnél kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel a kívánt színt
Beszereléshez szükség esetén tudunk ajánlani autóvillamossági műhelyt Bp. XIII. -ker. ben
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 599 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:13
. Helyzetjelző led izzó (1 pár = 2db) T10 foglalatta - Jelenlegi ára: 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése