2013. április 30., kedd

Hurrá itt a NYÁR!! Gumijavító szerszám készlet gum - Jelenlegi ára: 1 399 Ft


Gumijavító szerszám készlet gumiragasztó szerszámokAutósoknak is, de leginkább motorosok figyelmébe ajánlom ezt a kis szettet! Miért motoros? Egyszerű, az autókban rendszerint van pótkerék, és egyszerűbb kereket cserélni, mint megjavítani. Bár sok olyan autóval találkoztam amelyikhez nem adnak pótkereket, mert ott sincs hely rá. A Smart az egyik ilyen autó, de van még bőven, és akkor még nem is gondoltunk a dupla defektbe. Ez a kis szett olyan egyszerű és kicsi, hogy akár zsebben, de motornál az ülés alatt, vagy a szerszámok között is elfér. Ezzel a szettel egy kis ügyeséggel tökéletes, és végleges javítást lehet a gumin végezni. Sok gumis is ezt a megoldást választja. Egyszerű, gyors, és megbízható. A sok előnye egyike, hogy nem kell a gumit levenni, és nem kell centírozni a javítás után.
Nekem, már kellett motortúrát félbehagyni defekt miatt. Azóta ez a szett a motorom tartozéka lett. A használata egyszerű, a képen látható. A készlet a javításhoz szükséges eszközöket tartalmazza, egyedül levegőt nem. Javítás után mindíg ellenőrizni kell a keréknyomást!
1db. Gumijavító szett
Csak tömlő nélküli gumikhoz használható
A képek csak illusztrációk
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 399 Ft

Az aukció vége: 2013-05-18 00:43
. Hurrá itt a NYÁR!! Gumijavító szerszám készlet gum - Jelenlegi ára: 1 399 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése