2013. június 23., vasárnap

Ritka!!!Retro firkapad!Tekerős rajztábla!!!Varázsr - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

1977-től igazi sláger!!!!! !!!!! !!! Ez egy igazi ritkaság! Nem csak, hogy maga a rajztábla nem kapható már ez az eredeti dobozában van!! A gyerekek jobban oda vannak érte mint a game boyokért! Nagyon szuper!!! Csak ez az egy van!!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
Mielőtt a számítógépek átvették volna a hatalmat igen, olyan is volt, néhányan még emlékszünk is rá a kreativitás csak korlátozottan szárnyalhatott, ha képernyőre rajzolásról volt szó. Belőlünk azonban kihozta a Firkapad a gyereket, és alig vártuk, hogy megérkezzen a csomag és kibonthassuk, lemarcangolhassuk róla a fóliát és olyan remekműveket alkossunk, mint kémény, kocka, háromszög ez már haladóknak való fejetlen avagy lábatlan ló, esetleg kriksz-kraksz, mert valahonnan el kell kezdeni. Azt már most tudjuk garantálni, hogy ez az örökzöld manudigitális kis szörnyeteg órákra leköti a figyelmedet, te pedig beharapva az összes ajkadat, remekebbnél remekebb művek megalkotásán fogsz fáradozni, bárhányszor veszed kézbe.
El kell mondjuk, hogy tapasztalatlan és ifjú munkatársunk kezébe vette, hogy ő akkor most a Jani és alkot, ám mindösszesen egy csíkra futotta. Bizony, piszkosul nehéz rendes átlós vonalat húzni rajta, de egyszerűségében rejlik a kihívás. Addig tuti nem rakod le, míg egyenes nem lesz az a nyamvadt átló.
Ha már tele a fejed a firkákkal, javított vonalakkal, makacs melléhúzódásokkal, egyszerűen rázd össze és kitisztul a kép, kezdheted is elölről.
Gondolkodtunk rajta sokat. Iszonyú sokat. Hogy vajon hogyan működik ez a szerkezet. Röviden, mert mi sem vagyunk tudósok: a belsejében található tű egy alumíniumrészecskékből álló filmrétegen hatol át, mely részecskék feltapadnak a képernyő belső felére, ezzel alkotva meg a rajzot. Ha összerázod, a részecskék egyszerűen visszavándorolnak a helyükre.
Természetesen postázom is!!!


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-11 21:13
. Ritka!!!Retro firkapad!Tekerős rajztábla!!!Varázsr - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése